To je to što me zanima!

NBA zvijezde se maskirale u starce i dijelile lekcije naivnima

Koliko može biti teško pobijediti dvojicu umirovljenika koji djeluju kao da će svakog trena trebati hitnu? Vrlo teško ako su 'umirovljenici' zapravo Kyrie Irving i Kevin Love
Vidi originalni članak

A upravo su se njih dvojica našalili s nadobudnim mladićima na jednom košarkaškome igralištu u Los Angelesu pobijedivši ih s lakoćom nakon što su prvih par minuta hinili   da će teren napustiti teško poraženi i osramoćeni.

Neko su vrijeme namjerno promašivali šuteve, propuštali lopte kroz ruke i padali, ali i onda pokazali zašto su proglašeni Novakom godine za 2012. godinu (Irving, Cleveland), odnosno All-Star igračem (Love, Minnesota).

Irving i Love su su za tu predstavu dobili i debele honorare budući da je video zapravo reklama za Pepsi Max, koju je, zanimljivo, osmislio i režirao sam Irving.

Pepsi je prvu takvu reklamu na YouTubeu objavio sredinom svibnja, do danas je skupila čak 16 milijuna klikova, a prema prvim reakcijama se čini da će ovaj nastavak, u kojem nakratko možemo vidjeti i legendarnog Billa Russella, biti još uspješniji.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • gargixa 03.11.2012.

    hahaha...prikazano nadobudnom sinu košarkašu

  • vozač25 03.11.2012.

    hahahah super reklama jedna od najboljih svaka čast

  • Gušter_1 03.11.2012.

    Dobra fora,pravi su

Komentiraj...
Vidi sve komentare