To je to što me zanima!

Ne brini, mama: Beba iz utrobe prstićem rekla da se oporavila

Beba je imala premalu glavu, no do petog mjeseca trudnoće se razvila i tada su ju ultrazvukom snimili kako drži podignut prstić kao da poručuje 'sve je u redu'
Vidi originalni članak

Sve je u redu, mama, poručilo je Britanki Donni Sayer (29) njeno nerođeno dijete na snimci s ultrazvuka. Roditelji su se zabrinuli jer je bebi na prijašnjim snimkama glava bila premala i izdužena, no do petog mjeseca trudnoće je dosegla normalnu veličinu, a mališan je mami, podignuvši palac gore, poručio da se ne brine. Mama i medicinska sestra dugo su se smijale ugledavši bebin prstić na snimci. 

- Nakon što su nam rekli da je beba dobro, sestra je rekla da će napraviti još nekoliko snimaka. No beba se krila i sve što je mogla snimiti je ruka s podignutim palcem kao da nam govori da je sve u redu, rekla je Donna za Daily Mail. Njena beba je sasvim zdrava, rekli su joj liječnici na zadnjem pregledu.

Sestra Fay Smith iz bolnice William Harvey kaže kako često vidi bebe da gestikuliraju proste riječi, sisaju palac, a u poodmakloj trudnoći i namiguju.

- Često se smijem s roditeljima kad snimimo bebu kako se drže za privatne dijelove, rekla je Fay.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Sicma 12.02.2011.

    Ova slika je uvecana milion puta..zato nam se cini kao montaza a bebe u stomaku mjenjaju polozaje svako malo,pa tako i polozaje prstica..

  • 06.02.2011.

    fora,he he ja imam slikicu sa ultrazvuka di se mali smije i pokazuje srednji prst .........umrli smo od smijeha kad smo to vidjeli...

  • Plavusa131 06.02.2011.

    morty-zasto bi bila montaza???Ja imam sliku ultrazvuka od prije 6 i pol godina gdje moj sin isto ovako drzi palac gore!Taman taj dan sam bila prestrasenajer je bio dan glavnog ultrazvuka i bilo me strah sto ce mi doktor reci.Prije nego je doktor progovorio mali je dignuo palac.Slucajnost?Svakako!!!!Svejedno od tog dana moje je srce bilo na mjesti i dan danas prepricavamo kako je malac bio pametan i prije nego se rodio!Ova prica je prekrasna i n vidim razlog glupim i negativnim komentarima na nesto ovako slatko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare