To je to što me zanima!

Ne da im se čekati: Toliko vole Božić da su već okitile drvce

Samohrana majka kaže kako se njih dvije odmah nakon Lillyjnog rođendana 1. rujna počnu veseliti Božiću koji dolazi. Ne da im se, kaže, čekati još dva i pol mjeseca
Vidi originalni članak

Svake godine svjedočimo da Božić dolazi sve ranije pa u trgovačkim centrima već početkom studenog, ako ne i ranije, možemo kupovati drvca i ukrase i popuštati pred blagdanskim duhom. No za obitelj Lytollis iz Kirkbyja u Engleskoj Božić je počeo već ovog vikenda. 

Becky Lytollis i njezina sedmogodišnja kći Lilly-May okitile su drvce i svoj dom uljepšale lampicama. Samohrana majka kaže kako se njih dvije odmah nakon Lillyjnog rođendana 1. rujna počnu veseliti Božiću koji dolazi. Ne da im se, kaže, čekati još dva i pol mjeseca pa s ukrašavanjem ne čekaju već ga obave puno ranije. 

- Inače to radimo krajem listopada, ali me Lilly neku večer pitala možemo li već sad ukrasiti drvce. Razmislila sam - zašto ne? Ona jako voli božićno drvce i mislim da u tome nema nikakve štete - kaže Becky i dodaje kako joj prijatelji i obitelj kažu da je 'poludjela', piše Metro.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.09.2017.

    kako im ne dosadi mnogima dosadi drvo u kući 2 tjedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare