To je to što me zanima!

'Ne, ja joj nisam tata. Uzeo je spermu stranca i oplodio mi ženu! A moju je dao drugoj...'

Gotovo tri desetljeća supružnici Harvey živjeli su u uvjerenju da je Jessica njihova biološka kći. A onda je ona napravila DNA test uoči putovanja u Europu 2020. godine...
Vidi originalni članak

Suprug i ja smo prije 30 godina zatražili pomoć u klinici za plodnost. Žarko smo željeli postati roditelji. Pristali smo na postupak umjetne oplodnje u kojoj je treba biti korišten genetski materijal mog supruga. No dr. Nicholas Spirtos je, bez našeg znanja, koristio spermu stranca, rekla je na virtualnoj konferenciji za novinare Jeannine Harvey iz američke savezne države Ohio. S njom je pred kamere stao i njen suprug John Mike Harvey, javlja NY Post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gotovo tri desetljeća živjeli su u uvjerenju da je Jessica njihova biološka kći. A onda je ona napravila DNA test uoči putovanja u Europu 2020. godine. Jessica je, naime, htjela na putu po Europi posjetiti očeve daleke rođake u Italiji, budući da je John talijanskog podrijetla, ali nikad nije istraživao svoje korijene. DNA test bi pomogao Jessici da ih lakše locira. Međutim, onda je uslijedio šok.

- DNA test je pokazao da imam irske, engleske, njemačke, velške i francuske korijene. Ni traga talijanskima - opisala je Jessica. 

Kad su malo došli sebi, Jessica je odlučila, pomoću rezultata DNA testa, pronaći biološkog oca. Njeni odvjetnici su unajmili stručnjake i na kraju uspjeli pronaći muškarca čiji genetski materijal odgovara Jessicinom. On je rekao kako je početkom 90-ih donirao spermu kako bi dr. Spirtos umjetno oplodio njegovu suprugu, na isti dan kada je obitelj Harvey u istoj klinici prolazila taj postupak.

 

Oglasila se i klinika za koju radi dr. Spirtos. Rekli su kako ove optužbe smatraju vrlo ozbiljnima. 

- Još se nismo sastali s obitelji Harvey i proveli naše testiranje. Baratamo ograničenim informacijama i nadamo se da će odvjetnici obitelji surađivati s nama kako bismo učinili daljnje potrebne korake - rekli su iz Summa Health Systema.

. Ne mogu ni zamisliti kroz što prolaze moji roditelji - rekla je Jessica. Obitelj Harvey svojim slučajem želi potaknuti američke savezne vlasti na bolju kontrolu klinika za umjetnu oplodnju.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 04.02.2022.

    Prije 12 god. je kod nas oslobođen krivnje zbog zastare ginekolog Asim K.( i njegovi suradnici).Godinama je Krao Ženama Jajne Stanice i Embrije..Tko zna koliko žena danas ima djecu drugih majki i očeva,koliko roditelja ima djecu,a da i ne znaju za njih isto kao što mnogi braća i sestre ne znaju jedni za druge..Ne samo da je monstruozno što je to radio i nije kažnjen pa nastavio raditi u Kataru nego je prestrašno to da brat i sestra mogu biti u vezi,a ne znaju da su u rodu..Vjerojatno to i danas kod nas neki doktori/ce rade.

  • raven1 04.02.2022.

    Svaki par zna da ako idu an umjetnu oplodnju, moraju obaviti DNA analizu djeteta prije nego se rodi...inače, nemate se pravo žaliti...obaviš DNA analizu iz krvi u 10om tjednu trudnoće, ako saznaš da nije tvoje, pobačaj i gotovo.

  • Jopazg 04.02.2022.

    Kaj se obadvojici ajnspric pokvario!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare