To je to što me zanima!

Ne jede snijeg jer ga još nema, a kad vidi zaštopani odvod, Bandić rješava problem granom

Bandić je prije koji dan, u ophodnji Donjim gradom, naišao na ozbiljan komunalni problem - začepljeni ulični odvod koji je napravio veliku lokvu na cesti. Gradonačelnik je i taj problem riješio po brzom postupku
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nešto nam je u posljednje vrijeme tih, ne obećava brda i doline, ne čujemo da gradi novu fontanu na Sljemenu, ok, snijeg još ne jede jer ga nema.

Ali ima nešto što sumnjamo da će mu pomoći na idućim lokalnim izborima jer je nezadovoljstvo Zagrepčana njegovim metodama vodstva metropole ogromno...

POGLEDAJTE VIDEO:

Bandić je prije koji dan, u ophodnji Donjim gradom, naišao na ozbiljan komunalni problem - začepljeni ulični odvod koji je napravio veliku lokvu na cesti.

Pošto znamo koliko gradonačelnik voli 'delati', smjesta je zaustavio čitavu svoju pratnju i kolegama objasnio kako da riješe problem.

Jednom kolegi nabavio je granu da malo njome 'pročačka' po slivniku dok je on nadgledao i davao upute. Posao je uspješno obavljen, a 'krivac' je bila prazna vrećica kikirikija koja je upala u slivnik.

Ovaj put ne jede snijeg kao što je obećao 2012. da će napraviti ako ga napada previše, a nije mu se činilo higijenski ni da 'poliže' asfalt kao što je izjavio 2014., uoči najavljenih snježnih oluja.

Evo ga, danas već peče kestene po Bundeku. Nezaustavljiv je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 20.10.2020.

    Joža je bio bravar, ovaj je čistač kanalizacije. Baš se pitam čija gov... su začepila odvod.

  • black_cat 19.10.2020.

    moram ga pozvat da dođe odčepit odvode u zgradi

  • 17.10.2020.

    tak sam i ja jednim isto uzeo ono za odštopavanje doma i time odštopao sifon koji se začepio....trebali bi ljudi to nositi po gradu sa sobom pa kad naiđu na tako nešto pročačkati malo i eto ti rješenja i rezultata ili jednostavno sa prvog drveta otkinuti granu i prošaškati malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare