To je to što me zanima!

Ne vjerujete u uklete lutke? Možda promijenite mišljenje...

Ekipa The Lineupa odlučila je streamati lutku Ann dva tjedna. U njoj navodno živi duh. Eksperiment je započeo 21. travnja. Ako se usudite, gledajte live stream. Sretno...
Vidi originalni članak

Lutka Ann će biti dva tjedna u uredu The Lineupa

Dva YouTube kanala The Lineup i Destination America udružila su u neobičnom eksperimentu - live streamom žele odgonetnuti je li lutka Ann ukleta.

Naime, priča ide ovako. Prava Ann bila je 13-godišnja djevojčica koja je početkom 20. stoljeća umrla od tuberkuloze u sanatoriju Waverly Hills u Kentuckyju. Jedna od medicinskih sestara koja se brinula za Ann bila je izvjesna Lois.

Ona je u bolnici radila od 1919. do 1935. i vrlo se vezala za svoje male pacijente - do te mjere da su je kasnije duše preminule djece pratile kući i tražile od nje da i se dalje brine za njih.

Kako bi sačuvala njihove duše počela je skupljati lutke u kojima su one živjele. Iako je Lois davno umrla ostavila je dnevnik o svojim lutkama - uključujući i Ann. Prema njezinim bilješkama, Ann se boji mraka i tijekom noći plaće drhtavim glasom. Lois je zapisala i da je jednom vidjela suzu na obrazu lutke Ann, te da je jednom pomaknula ruku gore, dolje kao da maše.

LIVE STREAM:

Istraživači paranormalnog potvrdili su pad temperature u Anninom prisustvu i čudan miris.

Ekipa The Lineupa tako je odlučila snimati lutku Ann bez prestanka dva tjedna. Eksperiment je započeo 21. travnja. Ako se usudite pogledajte stream, a ako vidite nešto neobično javite na mail contest@the-line-up.com

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Guest_user_38112 02.05.2016.

    Eto, od 3 do 4 ujutro se nije ništa dogodilo...a ako nije u to doba, ni neće...

  • lejla3 02.05.2016.

    prelijepa je

  • Plavusa 13 Pink G 02.05.2016.

    Budalastine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare