To je to što me zanima!

Nesretnici: Momci iz '2Kitice' još se nadaju 'barenju' na Zrću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Cijeli se Zagreb spustio na more, tulum ne prestaje dok svi ne izgore', pjevaju u novoj pjesmi momci iz kolektiva '2Kitice'. Pred vama je, vjerujte, ultimativni hit...
Vidi originalni članak

Momci iz zagrebačkog YouTube dvojca ' 2kitice ' i dalje, čini se, nemaju sreće s djevojkama. Iskreno, time uopće nismo iznenađeni, pa pogledajte ih samo. U redu, u redu, nećemo se vrijeđati. No što jest - jest.

Ipak, sreće s ultimativnim ljetnim hitovima itekako imaju.

Njihova nova pjesma ' Izgaranje na obali ' oda je studentskom siromaštvu i pokušajima da se nešto 'zbari' na moru praznih džepova.

Da se stvari na njihovom ljubavnom planu nisu previše promijenile pokazuje i njihov prošlogodišnji hit ' Pripreme za Zrće ' koji je do danas vidjelo gotovo 50 tisuća ljudi .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momci su prije 'haračenja' po Zrću prošle godine dobili i nadimke - 'Hollywood' i 'Lepi'. Objašnjenje? Prvi ima 'krive zube i loš ten', a drugog 'se ženske prestraše kad ga vide'.

'2Kitice' osim na YouTubeu možete pratiti i na Facebooku .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 02.08.2015.

    dobra zezancija

  • kokaza5 01.08.2015.

    A gdje su pristigli sa samo dvije kitice? :)))

  • SuzyMyoko_1 01.08.2015.

    ...mislim da će dječaci jedan drugome sapunati "kitice" :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare