To je to što me zanima!

Nesretnog farmera načeo bik pa na njega sjela krava

Mike Scriven (46), živi s metalnom pločicom u kralježnici kao podsjetnik na bliski susret s bikom prije šest godina. Sad se na njega okomila krava
Vidi originalni članak

Mike Scriven, 46-godišnji farmer iz Bristola u Velikoj Britaniji nema sreće sa životinjama. Prije šest godina imao je bliski susret s bikom nakon čega su mu u leđa ugradili metalnu pločicu. Mike od tada pazi na bikove i izbjegava ih. Međutim, nije znao da su se na njega okomile i krave. Prelazio je cestu i primjetio da ga krava slijedi. Ubrzao je korak, ali životinja mu se sve brže približavala. Tada je odlučio potrčati, ali se spotaknuo i pao. Krava je sjela na njega. U toj je poziciji bio gotovo sat vremena. Bockao ju je prstima i iskoristio nepažnju krave te joj pobjegao. Odveli su ga u bolnicu, a na sreću, prošao je samo s ogrebotinama.
- Ovaj put sam stvarno mislio da je gotvo - rekao je Mike.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gorka_pilula 27.06.2009.

    to su bili neriješeni računi, naime ovaj lik kad je stradao od bika, krava je to vidjela iz krivog kuta i mislila da ima nešto između lika i njenog bika i godinama je bila ljubomorna i čekala trenutak kad će da se osveti ovome liku. vidite da ga je krava pratila, ona je čekala dan kad će se osvetit ljubavniku njenog bika, jer možda krava nije gledala iz krivog kuta, možda su ova dvojica stvarno bili u ljubavnom klinču i bik ga u naletima strasti slučajno polomio :))))

  • rixx 27.06.2009.

    hehe

  • bosnia_80 27.06.2009.

    ljudi dajte se malo uozbiljite:), za vas ne znam...ali meni je teško prodati priču DA JE NA NEKOG \"SJELA\" KRAVA!!!!!! ko je još vidio kravu da negdje (bilo gdje ) sjedi? Govedo može samo ležati ili stajati na nogama...treće opcije nema! a još da sjede na čovjeka, hahahaha.. :) P.S. meni tu nešto smrdi, sjećate se onog bolesnika koji je opsjednut kravama , silovao i zatim izmasakrirao oko 400 krava, sjećate se onog bijelog konja (sa onom smješnom trakom preko očiju) kojeg je silovao na sred polja onaj penzioner...ti englezi su \"malo\" nastrani! P.S. samo u stripovima i kaubojcima postoji \" Bik koji sjedi\", heheehe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare