To je to što me zanima!

Nestašni zlatni retriver Bobi je pojeo mlaznicu od mesinga

Ljubimca obitelji Đurinić iz Kalnika kod Križevaca nakon tjedan dana su operirali i izvadili mu opasni predmet pa šestomjesečni Bobi i dalje veselo trči dvorištem
Vidi originalni članak

Pas se igrao u dvorištu i iznenada progutao mjedeni nastavak za zalijevanje trave. Suprug Davor (31) odmah je skočio i pokušao ga izvaditi rukom, ali neuspješno, kazala je Štefani Đurinić (26) iz Kalnika kraj Križevaca. Nestašni šestomjesečni zlatni retriver nastavak težak oko 120 grama i dug 12 centimetara nije izbacio ni nakon tjedan dana. Bračni par nazvao je veterinara, koji im je rekao da odmah dovezu psa.

Veterinar operacijom izvadio mlaznicu

- Rekli smo veterinaru da je Bobi raspršivač vode progutao prije tjedan dana. On se nije mogao načuditi. Nakon rendgenskog snimanja Bobiju su operacijom izvadili opasni metalni predmet - kazala je vlasnica. Psa su nabavili kao ljubimca dvomjesečnom sinu Lini. Bobi se brzo oporavio, pa mu je veterinar u četvrtak skinuo konce. I dalje veselo trči dvorištem, a vlasnici moraju sklanjati manje predmete kako ne bi postali njegov plijen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare