To je to što me zanima!

Neuglednu pankericu uz malo truda pretvorili u pravi slatkiš

Nije tvrdnja iz naslova napisana tek tako, naime, nakon kompletnoga preobražaja, čak je 70 posto muškaraca izjavilo kako bi se rado s junakinjom upustili u avanturu
Vidi originalni članak

Liverpulska pankerica Mel prijavila se sredinom prošle godine u popularni britanski šou Snog Marry Avoid? u želji da promijeni imidž, pa ostala ugodno iznenađena kako je preobražaj ispao.

Naime, bez muke su je pretvorili u pravu slatkicu, toliko neodoljivu da je čak trideset posto ispitanih muškaraca odmah s njom poželjelo brak, dok su preostali kazali kako bi se rado s njom upustili u romantičnu avanturu.

I sama je Mel priznala da se nikada nije osjećala tako seksi, te da je to velika promjena u odnosu na prednosti starog imidža, a kod kojeg joj se najviše sviđalo to što je plašio druge ljude.

Snog Marry Avoid? s vremena na vrijeme se nađe na udaru kritika jer neki šou drže udarom na subkulture i propagandom onoga što se smatra društveno prihvatljivim, no unatoč tome što u toj tvrdnji ima nešto istine, video je u ponedjeljak svejedno postao veliki hit na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • pesek 26.02.2014.

    Ah, da, netko mora biti stereotipno "lijep" i uklapati se u društvo. Tada je prihvaćen. Inače je "sramota". Nebitno je li osoba dobra i ima drugih kvaliteta. Bitno je da nema piercinge, tetovaže i da je lijepo obučena. Bljak.

  • jozica iz sinja 26.02.2014.

    Bila lipa ili ruzna guda je uvik guda. Joj kak volim pajceke pajceke pajceke itd,itd.

  • leucitus 25.02.2014.

    Kazu da se emisija nade na udaru kritika oko supkultura ili pak sto je drustveno prihvatljiv izgled, ali kada se to makne na stranu, bitno je samo ono sto ljudi misle ili vide. Treba pogledati i druge cure iz ove serije pa se moze vidjeti razliciti stilovi za koje su mnogi muskarci rekli da su im odbojni, a na kraju kada su promjenile look u prirodno, odmah su svi promijenili dojam o njima. Ja bi rekao da ovo nema veze sa drustveno prihvataljivim....vec sa drustveno prirodnim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare