To je to što me zanima!

Neukus na najjače: Instagram brutalno ismijao kuće bogataša

U vrlo kratkom vremenu, Instagram profil pod imenom 'Please Hate These Things' postao je pravi hit, a zasad ga prati više od 20 tisuća ljudi. Potpuno zasluženo, ako se nas pita...
Vidi originalni članak

Svi smo se mi u životu nagledali ružnih stanova i kuća. Neki ljudi jednostavno nemaju ukusa i stila, a toga nisu ni svjesni. No, posebno je paklena kombinacija kada nemate stila, a imate mnogo, mnogo novca. 

Tada postoji poprilično velika šansa da će vam stan ili kuće izgledati poput onih na Instagram profilu 'Please Hate These Things'. Uostalom, uvjerite se i sami... 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kaius 12.04.2018.

    kišica i danas,,pijuckam kavu i malo bolje gledam slike tih prostorija.. može se reć bilo šta,ali kad se malo pogleda u detalje (osim tapecirane kuhinje),svaka prostorija na slici ima nešto svoje,.ako probaš malo se zamislit unutra i nije neukusno nego ima svaka jedan svoj određeni stil.isto tako tu dekorateri imaju prste,vidi se! i vjerujem da bi mnogi ako bi se našli unutra nakon malo vremena i da bi im se svidjelo.izgleda neukusno,ali nisu stvari i boje bačeni bez veze.vidi se da ima red i da sve ima svoj smisao.za nas "normalne" možda izgleda i ekscentrično,ali tako treba bit.a ti čije je da ima ne paše ili se ne osjećaju dobro dok odmaraju ili drugo u tim prostorijama brzo bi opet sve preuredili..para imaju! a mi koji imamo standardne kuhinje,ili sobe nekad možda od 3-4000 kn iz lidla što je nama to ukusno,normalno jer ne možemo si dat takav odušak za naše fantazije onda sve te prostorije su.....neukusne.da mogu ja bi npr. ispred spavaće sobe nakon terase napravio bazen,ineki bi odmah rekli da je ružno,ali.....meni bi to bila fantazija tako da imam.i bilo bi mi super.za kraj,....kakobi rekao bob rock ..bolje živjet 100 godina kao bogataš nego 1 dan kao siromah!!!!!

  • kaius 02.04.2018.

    kakve stvari vidim nekada u vezi oblačenja, nema veze sa ukusom ali netko to izreklamira kao moda ili trend i onda je to ok.

  • Dalibor0704 21.03.2018.

    Za svoj novac imate pravo napraviti što vas je volja. Prigovaraju vam jer nemaju lovu. Kako cure zovu debelog starkelju? Lijena svinja. A kako zovu debelog bogatog starkelju? Zgodni mali medo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare