To je to što me zanima!

Nevjerojatna snimka iz Sesveta: 'Pa ovome se žuri na patologiju'

Na semaforu crveno, Škoda prva ulazi, a nakon nje i Ford. Ali suprotnom trakom! U komentarima ispod videa su bijesni: 'Oduzmite vozačku desetorici ovakvih svaki dan i bit će mir'
Vidi originalni članak

Facebook stranica Prometne zgode i nezgode, koja svakodnevno objavljuje snimke s hrvatskih prometnica, objavila je video iz Sesveta. Snimljen je dashboard kamerom. Na kameri je datum 5. listopada, 7:28 ujutro.

VIDEO: UMALO SUDAR NA A3 Uh, ovo je bilo blizu! Pogledajte što radi neoprezni vozač Forda!

Vozač Škode čeka na semaforu za skretanje lijevo. Na semaforu se pali crveno, Škoda kreće, a iza njega doletava Ford. Prolazi kroz čisto crveno suprotnim smjerom i također skreće lijevo i umalo udara u Škodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Suluda vožnja u Sesvetama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

'Ovome se žuri na patologiju'

U komentarima ispod videa su bijesni. 

Ljudi ne mogu shvatiti da se ovako netko vozi. 

- Na temelju snimke oduzmite mu vozačku i tako svaki dan desetorici i bit će mir - predlaže jedan.

- Ovako voziti i riskirati... Ne mogu shvatiti da ljude nije briga i da ih nitko drugi ne zanima. Takvima treba uzeti vozačku - kaže drugi.

- Ovome se žuri na patologiju - dodaje treći.

Poslali smo upit zagrebačkoj policiji jesu li dobili prijavu za navedenu snimku i mogu li postupati naknadno temeljem snimke. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dalibor0704 07.10.2021.

    Za mjesec dana policija će ga pronaći po tablici, onda će mu poslati pismo u kojem ga mole da javi tko je taj dan i taj sat vozio. Vozač će reći da je to možda bio on, možda njegov sin, ili kućna pomoćnica, i pojeo vuk magare, nitko neće odgovarati.

  • zigazigiczigosan 06.10.2021.

    U pitanju su Bosanske vozacke,,

  • donatien 06.10.2021.

    Jednostavno, fali policije u kontrolama na cestama i to ih jako fali. Toliko ih je rijetko vidjeti, da znam ljude koji godinama voze svugdje debelo preko ograničenja i još nikada nisu pobrali kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare