To je to što me zanima!

Nevjerojatna sreća: BMW jedva izbjegao sudar s krdom jelena

Vozač BMW-a morao je pritisnuti kočnicu kako se ne bi zabio u jelena koji je prvi izletio iz šume negdje u Poljskoj. Nedugo nakon, za njim je stiglo i cijelo krdo
Vidi originalni članak

'Dashcam' kamera iz automobila u Poljskoj snimila je nevjerojatan 'bliski sustret' vozača BMW-a Serije 5 i skupine jelena koji su krenuli prijeći cestu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vozač BMW-a morao je pritisnuti kočnicu kako se ne bi zabio u jelena koji je prvi izletio iz šume. Nedugo nakon za njim je stiglo i cijelo krdo. Svi su pretrčavali preko ceste, a neki su i skakali u zrak kako bi izbjegli auto. 

BATMOBIL VLASNIKA JOKERA Kerumov sin objavio slike svog BMW-a od 640 konja: 'Ovo je jedini takav model u povijesti'

Jedan jelen nije uspio preskočiti auto skupa s ostalima. Naime, on je skočio na prtljažnik auta, udario u stražnje staklo i pao. Tako uplašen, okrenuo se i vratio nazad u šumu. 

Najmanje 10 njih uspješno su pretrčali cestu i nestali. 

Vozač BMW-a zasigurno će razmisliti hoće li ponoviti vožnju ovom rutom. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • kuzmakc 05.03.2021.

    Svojom neprimjernom i objesnom vožnjom ugrozili ste živote ovih mladih i plahih životinjica te vas osuđujemo na rad za opće dobro...u trajanju dan i pol

  • BROKRO 05.03.2021.

    ovo mi ne izgleda kao 100 kmh ,da je vozio po prpoisu mozda bi ih i prije vidio posto je ulica dosta siroka bila!!

  • ante-portas 04.03.2021.

    U Kanadi pregazenu zivotinju smijes odnijeti kuci i pojesti. Ako imas kasko, osiguranje pokriva stetu. Inace krepaline samo sklone s ceste i ostave da druge zivotinje pojedu ostatke. Naravno, izvan naselja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare