To je to što me zanima!

Nije mogao odoljeti: Ljubio i mazio kravu pa ju i 'zajahao'

Tajland: Kad je vlasnik oštećene krave vidio što se događa, odmah je pozvao policiju. Goli muškarac pokušao je pobjeći, no pronašli su ga kako se skriva u kupaoni obližnje kuće
Vidi originalni članak

Vidio sam čovjeka kako dira, mazi i seksa se s mojom kravom, rekao je u čudu Tong Kai Charoonprasitporn (65), farmer iz tajlandskog sela Lampang.

Muškarac (40) kojeg je policija privela rekao im je da je osjetio potrebu kojoj se nije mogao oduprijeti. Mještani su policiji rekli kako je muškarac ljubio i mazio kravu prije nego što ju je zajahao, piše Daily Mail.  

Kad je vlasnik oštećene krave vidio što se događa, odmah je pozvao policiju. Goli muškarac pokušao je pobjeći, no pronašli su ga kako se skriva u kupaoni obližnje kuće. Dok ga je policija privodila cijelo vrijeme je imao smiješak na licu inzistirajući da nije imao izbora. Policija ga je u lisicama dovela do svojeg kamiona gdje su mu obukli plave hlače koje su im dali mještani.

Krava je mirno nastavila pasti travu, bez vidljivih posljedica napada. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • --- DAVOR --- 07.03.2017.

    SDP-HDZ onanira/masturbira sa našim mozgovima 25 godina pa ih nitko ne privodi zbog toga, štoviše narod voli mentalno silovanje posred mozga (ili onog što je u lubanji umjesto mozga).

  • drbuuf 07.03.2017.

    Pa kuda ce I to susjedovu, zato sam ja sebi nabavio kozu puno lakse od krave.

  • LjubaJozić_1 07.03.2017.

    Fašizam mu je oduzeti njegova prava! On pravo na ljubav, treba mu omogućiti legalan brak . Budimo prvi u svijetu koji će sa ponosom zakonski urediti dozvolu vjenčanja kravojebcima i naravno bikojebicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare