To je to što me zanima!

Nije mogla imati djece 20 g. pa usred noći rodila sina

BOŽIĆNO ČUDO: Jody Palmer (38) nije znala da je trudna. Usred noći je dobila trudove, pa ju je partner morao poroditi. Jesse je sićušna beba...
Vidi originalni članak

Jody Palmer (38) iz Melbournea odustala je od djece nakon 20 mukotrpnih godina pokušavanja da zatrudni. U subotu oko tri ujutro probudili su ju bolovi u trbuhu. Tri sata kasnije uz pomoć partnera Tima Martina rodila je sina. Nije imala pojma da je trudna.
- Probudila sam Tima oko pet sati. Rekla sam mu da mi je jako loše i da zove hitnu. Odjednom sam osjetila nešto i pomislila da imam pobačaj ili rađam izvanzemaljca - kaže Jody. Kako je već bilo prekasno da čekaju dolazak liječnika, Tim je uz upute operatera hitne službe porodio sina Jesseja.
- Nisam imao previše vremena za razmišljanje, no djevojka koja me savjetovala, Andrea, je bila sjajna - kaže Tim i dodaje da je on još u šoku. Jesse se rodio sa samo 1,11 kg te su ga odmah prevezli na intenzivnu njegu gdje će morati ostati nekoliko mjeseci.
- Izgubila sam nadu da ću ikada držati svoje dijete. Jesse je naše Božićno čudo. Rekli su mi da sam neplodna, čak sam išla i kod psihijatra kako bih to podnijela - priča Jody koja je  zadnjih mjeseci znatno smršavjela, a mjesečnica joj je bila neredovita.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • saloma 26.12.2009.

    kako vas nije stid komentirati izgled tog djeteta i supoređivat ga sa vanzemaljcem. zar msilite da će vaša djeca ljepše izgledati tek rođena, pogotovo kad su nedonoščad. sramite se

  • ivan74 25.12.2009.

    Glupost godine ! Kao nezna da je trudna! Instant beba,ubacis kovanicu i izleti beba! Mi nepusimo fore kao Amerikanci. Holliwood! I kakav je kraj bio!

  • pakikpokik 25.12.2009.

    jako ljep događaj,,bravo,ali ima pravo kad kaze da je mislila da rađa vanzemaljca,,mali joj u krilo meni lići na E.T.-ja

Komentiraj...
Vidi sve komentare