To je to što me zanima!

Nikad se nije poljubila: Ima 106 godina i još je djevica

Isa kaže da ju je samački život učinio snažnom te da je zato i dočekala 106. rođendan. Uvijek je bila zaposlena i nije imala vremena za muškarce
Vidi originalni članak

Britanka Isa Blyth uvjerena je da je doživjela 106 godina zato što je ostala djevica. Štoviše, Isa se nikada nije ni poljubila i misli da je zbog toga što je uvijek bila slobodna ujedno postala i snažnija, prenosi britanski The Sun.
- Nisam sigurna ni da li je itko ikada pokušao, no ako i je, nije daleko dospio s njom. Kaže da nikada nije osjećala potrebu za romantičnom ljubavi i da nikada nije imala vremena za muškarce - priča Isaina nećakinja Sheena Campbell (67). Isa koja je rođena 1904. i u subotu je proslavila 106. rođendan, uvijek se zaokupljivala hobijima poput kluba cvjećara, pjevanja u zboru, igranja golfa i vrtlarenja. Oduvijek živi u Edinburghu u Velikoj Britaniji gdje je i 35 godina radila kao osobna tajnica.
- Cijela je bila zaokupljena crkvom, obožavala je zbor i klub cvjećara. Radila je na dobroj funkciji zbog koje je također stalno bila zaposlena. Mislim da je i na neki način bila čedna jer je bila prvo dijete te je primjer šestorici braće i sestara. Nikad nije imala vremena za tugu. Nevjerojatna je osoba, nikad ne biste rekli da ima 106 godina - kaže nećakinja koja je teti u dom za stare i nezbrinute donijela tortu i šampanjac.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • axlica 04.09.2010.

    edward cullen je tih godina i djevac, možda bi vas dvoje mogli ono malo ;)))))

  • Q-bit 04.09.2010.

    nema problema , neka me nazove i problem rijesen .

  • dbanon_ri 04.09.2010.

    ok. Pica je ko nova, ali to ne znači da nije pekara radila na stražnji ulaz

Komentiraj...
Vidi sve komentare