To je to što me zanima!

Nisu platili račun pa im vlasnik lokala objasnio da su u krivu...

Nevjerojatna snimka albanskog ugostitelja koji se bacio na automobil svojih mušterija koji su odbili podmiriti račun u restoranu, šokirala je tu zemlju
Vidi originalni članak

Mihal Kokedhima je 51-godišnji ugostitelj iz Porto Palerma na jugu Albanije o kojem trenutno bruji cijeli svijet i to zahvaljujući jednom neplaćenom računu.

Naime, u njegov su restoran prije nekoliko dana navratili gosti Španjolci koji su se prvo pobunili protiv kvalitete usluge u restoranu, a onda ga i napustili ne plativši račun. 

To je gospodina Kokedhima potpuno razbjesnilo pa je izašao van, skočio na automobil španjolskih turista i, dok su oni vozili, počeo im golim rukama razbijati vjetrobransko staklo.

Jedan od Španjolaca sve je snimio, a albanski se ugostitelj na haubi zadržao puna tri i pol kilometra. 

Na snimku se osvrnuo čak i albanski premijer Edi Rama koji je izjavio da je ugostitelj 'barbarin' koji je 'prekršio sveti kodeks albanske gostoljubivosti' i 'sve nas posramio'. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 24.08.2019.

    I putnici u vozilu pričali su Albanski ....

  • fugitive 23.08.2019.

    a gdje ste sada kada citate vijest da je vlasniku restoran srušen jer nije imao dozovlu i plaćao poreze i da je tip u zatvoru,sta sada okrećete ploču ha?!?!?!...poanta price je ta da ne komentirate i ne pricate nista napamet ako niste sigurni sto se tocno dogodilo

  • 21.08.2019.

    Što bi bilo kad bi svaki odbio platiti račun . Kad su se najeli najbolje reči nismo zadovoljni .Trebao je zvati policiju i njih nahraniti .Udri neplatiše .

Komentiraj...
Vidi sve komentare