To je to što me zanima!

Njemački model miješa i servira koktel usta na usta

Kokteli kao što su Caipi, May Tai i Sex on the Beach uskoro bi mogli postati prošlost. Za koktel potrebno su žestoko piće i prelijepa manekenka
Vidi originalni članak

Njemačka manekenka Giulia Siegel (33) osmislila je neobičan koktel koji poslužuje u berlinskom noćnom klubu. Bazira se na votki, a sastojci se miješaju u ustima. Za serviranje nisu potrebne čaše. Gosti kluba moraju samo široko otvoriti usta. Model mu piće pretače laganim mlazom iz svojih usta u njegova. Vlasnik kluba, inače Giulijin prijatelj, kaže da koktel ima afrodizijačka svojstva. Dodao je da votka na ovaj način lako može izazvati ovisnost, jer ima poseban slatki seksi okus. Koktel mogu kupiti samo odabrani gosti. Osmislila ga je dok se zabavljala na španjolskom otoku Ibizi. Gosti su prezadovoljni, ali upozoravaju da Giulia ima velika usta pa su "porcije" obilate.
- Nastupam u svim mogućim klubovima, a fotografije moje točke uvijek su dobro došle. Jednog dana ću objaviti knjigu kako se uživa u ovom piću, ali i u pjenušcu te drugim dobrim stvarima -  kaže Giulia.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vemi 08.02.2008.

    Ovo je za izrigat! Luđi oni koji joj to dozvole, nego ona!

  • user_2971 08.02.2008.

    daj fuj...ko da ti pljuje u usta...ko zna kakve sve boleštine ima...glupača

Komentiraj...
Vidi sve komentare