To je to što me zanima!

NLO-i u snimci: Pogledajte što su Hrvati postavili na YouTube

Teško je procijeniti koliko je Hrvata svjedočilo nečemu neobičnom na nebu, no neki su se snašli i zabilježili te prizore kamerama. Izdvojili smo tek dio njih, što kažete?
Vidi originalni članak

Naravno, nitko ne tvrdi da ove snimke prikazuju izvanzemaljske letjelice jer postoji čitav niz okolnosti koje mogu zbuniti, a i danas se pomoću programa za obradu videa i slika s lakoćom da izvesti što čovjek poželi.

Ipak, ne bismo ni tek tako odmahnuli rukom na sve prikazano jer dio autora snimaka nije bio usamljen u viđenju nečega nesvakidašnjeg. 

Primjerice, u travnju 2012., na tisuće je Zagrepčana svjedočilo neobičnim svjetlima na nebu, te je dio njih nazivao Centar 112 kako bi dobili odgovor što se to događa.

Sličan slučaj bilježimo i koju godinu ranije u okolici Zadra, a da Pag i ne spominjemo. Nažalost, onaj najznamenitiji slučaj 'paškog ukazanja' potkraj šezdesetih godina nije dokumentiran u slici što je velika šteta.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • AnicaMatijevic 19.05.2014.

    Ali gledajte ako postojimo mi ljudi naravno da ce i oni postojati haah nismo mi jedini ,ja vjerujem ovome

  • unknown agent 30.12.2013.

    ma daj, otkud mi sad mozemo znat da je svemir beskonacan i da se i dallje siri, ja vjerujem u to da je jaaaaako velik i da sigurno postoji neki zivot da mi nismo jedini al o5 postoji mogucnost da svemir uopce nije velik mozda postoji samo ovo di smo mi nas suncev sustav i to je to, svemir je mrak sve crno nista ne vidis, a sad ugasi svjetlo i sve zabarikadiraj da ti ni trunka svjetlosti ne ulazi u sobu, sve da je mrak, i ne vidis nista po tome mos rec da je tvoja soba beskonacno velika, ne vidis joj kraj a nemos viditi kad je sve mrak, a i to da su vanzemaljci dosli, zasto su dosli a nisu se pozdravili sletili popili kafu, zasto dodju i odma odu, ne vole biti primjeceni ili sta, kad su toliko napredni sto ne upadnu u sve tv mreze i kazu da su dosli da nas oce unistiti ili da nam nece nista sto bjeze , odu prije negoli su dosli jbt .....zaaaaaasto to je pitanje

  • knezevicboris6 03.09.2013.

    Lažu vas od rođenja! Nebo je puno vanzemaljskih letjelica, i ovozemaljskih NASA-inih letjelica koje su kopije vanzemaljske tehnologije. NASA ih ima na tisuće komada svih veličina, napravili su 3-4 letjelice promjera 2 km, one su trokutastog oblika!!opisi tih letjelica i njihove mogućnosti sam nedavno pročitao u knjizi: "Ispovijest Mefistove kćeri" Što se tiče videa na You-tube-u ima ih još koje treba pogledati npr.pogledajte ove koje je uplodao jedan čovjek iz Rijeke; http://www.youtube.com/watch?v=HxLxHQqDERo ;http://www.youtube.com/watch?v=LAOJht-BIGI

Komentiraj...
Vidi sve komentare