To je to što me zanima!

NLO opet iznad Lovrana? Snimili neobičnu svjetlost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su u kolovozu 2008. godine iznad nogometnog igrališta u Lovranu snimili NLO, čini se kako se neobična svjetlost vratila na Jadran
Vidi originalni članak

Saša Đukić iz Lovrana izašao je prošli vikend na balkon i vidio neobičnu svjetlost iznad Male Učke, piše Novi list. Prvo je mislio da je zvijezda, ali onda je vidio da titra. Dalekozorom je vidio neobičan oblik, a prijatelj je sve snimio kućnom kamerom.
- Ne kažem da se radi o svemircima, ali definitivno je to NLO, jer boljeg objašnjenja nema - rekao je Branimir Takač. Prije godinu i pol snimljena je slična svjetlost iznad nogometnog igrališta u Lovranu. Vidio ju je Božidar Spasojević. Izgledalo je kao kugla koja se kretala u smjeru jugoistoka pa pod pravim kutom skrenula u smjeru zapada i polako bljedila. Kretala se sporo, kaotično i naglo mijenjala smjerove. Isijavala je jaku svjetlost.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • AntonTrdić 28.06.2013.

    sta su trazili iznad lovrana da mi znat , našeg staneta da ga uzmu doma :)

  • Muzgavac_1 18.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • emma123 17.06.2013.

    hahaha?.....hahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare