To je to što me zanima!

NLO u obliku piramide nad Moskvom je lebdio satima?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Službeni izvještaji odbacuju mogućnost da je NLO letio iznad Kremlja, dok policija ne želi komentirati slučaj. Navodno su NLO vidjele stotine prolaznika
Vidi originalni članak

Piramida koja se nad moskovskim Crvenim trgom pojavila prije desetak dana, uzburkala je duhove i potakla opširnu raspravu o podrijetlu objekta, a  dvije amaterske snimke NLO-a najgledaniji su videi na ruskim web stranicama.
NLO se pojavio iste noći kad i plava spiralna svjetlost nad Norveškom. Službeno objašnjenje za svjetlost bilo je da je to propali pokušaj Rusije da lansira raketu. Točan identitet ruske letjelice još nije potvrđen, službeni izvještaji odbacuju mogućnost da je NLO letio iznad Kremlja, dok policija ne želi komentirati slučaj.  Neki tvrde da je letjelica zapravo samo refleksija na staklu automobila čovjeka koji je snimao. Neki pak tvrde da je piramida nad trgom stajala satima i da su ju vidjele stotine prolaznika.
- Prvo sam mislio da je to samo odsjaj u staklu, no vidi se da se objekt kreće iza električnih stupova, što isključuje prvu  teoriju - rekao je bivši analitičar NLO-a pri američkom ministarstvu obrane Nick Pope i dodao da je to jedna od najnevjerojatnijih snimaka NLO-a koje je ikada vidio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hus 26.12.2009.

    Tako lošu aerodinamiku može imati jedino ruski.

  • Maxich_1 25.12.2009.

    ma to se david coperfield zaje*ava s njima

  • rizbo18 22.12.2009.

    predatori

Komentiraj...
Vidi sve komentare