To je to što me zanima!

Noćna šetnja u šumi završila s dramom: Po djecu došla hitna

Njemačka: Učenici stari 13 i 14 godina su počeli paničariti, hiperventilirati i učitelji su ih morali smirivati. Pozvali su policiju koja je pretražila šumu, ali ženu nije našla
Vidi originalni članak

Učenici 7. razreda, odnosno djeca u dobi od 13 i 14 godina, su otišla na izlet u Hagen u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. U srijedu navečer su krenuli u noćnu šetnju koja je na kraju završila policijskom intervencijom.

Djeca su navodno tijekom šetnje po šumi vidjela golu ženu. Učenici su počeli paničariti, hiperventilirati i učitelji su ih morali smirivati. Pozvali su policiju koja je pretražila šumu, ali ženu nije našla.

Djeca su se toliko prestrašila da su učitelji morali pozvati Hitnu pomoć. Na kraju se situacija ipak smirila. Roditelji su obaviješteni odmah su došli po svoju djecu, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.09.2018.

    tko zna šta su oni vidjeli ali šetat se noću u šumi kakav je to izlet ? hm

  • 28.09.2018.

    A i dobri su nastavnici ? Noćni izleti i šetnje sa djecom kroz magličastu šumicu? Tko smišlja te budaleštine? Možda su si unislili, što ne umanjuje neugodnost masovne panike. A mogli su i doista vidjeti, neku osobu koja iz tko zna kojega razloga..nije normalna i psihički poremećena trčkara gola šumom i plaši svijet..Sve to nije bilo potrebno.Kao da nemaju što pametnije smisliti za klince..svašta...

  • 28.09.2018.

    sta se meni takvi duhovi ne pojavljuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare