To je to što me zanima!

Norvežani spolne odnose djeci tumače rajčicom i usisavačem

Vrlo zanimljive reakcije izazvala je najnovija epizoda norveške emisije 'Newton' zbog vrlo neobičnog načina na koji su tinejdžerima prikazani spolni odnosi
Vidi originalni članak

Emisija 'Newton' prikazuje se u sklopu obrazovnog programa norveške državne televizije , a bavi se tjelesnim promjenama kroz koje ljudi prolaze u tinejdžerskoj dobi i namijenjena je djeci između 8 i 13 godina . Jedna od najvećih promjena koje se u toj dobi odvijaju je i spolno sazrijevanje .

Najnovija epizoda 'Newtona' posvećena je upravo tome, a izazvala je vrlo zanimljive reakcije i to redom pozitivne. Naime, voditeljica emisije je ljubljenje demonstrirala uz pomoć rajčice i usisavača , a sam seksualni čin pomoću umjetnog penisa i vagine . Čak i ako znate sve što bi trebali znati o seksu, video će vam barem biti zabavan.

Voditeljica priča i o zaštiti, a kad dođe do začeća dogodit će se ovo, rekla je i podigla košulju ispod koje je razotkrila trudnički trbuh. Otkad je saznala da je trudna, dio Newtona posvećen je i praćenju njene trudnoće, a voditeljica je iz edukativnih pobuda pristala i na to da ju se snima kada bude rađala..

Verziju s engleskim titlovima možete pogledati ovdje .

Norveška je i inače poznata po svojem seksualnom obrazovanju. Djeca se već od malih nogu upoznaju s osnovama što na kraju uzrokuje jednu od najnižih stopa maloljetničke trudnoće u svijetu . Godine 2002. na tisuću je trudnoća tek njih 11 bilo kod žena starih između 15 i 19 godina.

Nažalost, Hrvatska ima ogroman problem kada je u pitanju maloljetnička trudnoća. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, samo u razdoblju između 2010. i 2013. godine u Hrvatskoj je rodilo više od pet tisuća maloljetnica, a njih 25 je bilo mlađe od - pazite sad - 13 godina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Leaena 12.05.2015.

    Danas djeca znaju više no što mislimo...:D

  • alan ford_1 12.05.2015.

    Zgodna edukacija

  • iPsy 12.05.2015.

    issss šta je ova lutka kravu rodila??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare