To je to što me zanima!

Obitelj udomila srnu, spava na krevetu i jede sladoled

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američka obitelj Butera udomila je bolesnu srnu na svom imanju u Canal Fultonu. Dillie se toliko svidio život u kući da živi s njima već pet godina
Vidi originalni članak

Melanie i Steve batera iz Canal Fultona imaju psa, mačku i srnu. Butera je veterinarka koja je udomila srnu Dillie jer se rodila s više zdravstvenih problema. Netko ju je ostavio u klinici gdje Melanie radi. Sada je Dillie ravnopravni član obitelji kao i mačka i pas. Živi s njima već pet godina. Dillie ima svoju spavaću sobu i čak su je naučili da vrši nuždu na 'tuti'.
- Sama je naučila hodati po stepenicama, ode u svoju sobu i legne na krevet. Dok je vani, uvijek prati Stevea. Zna svoje ime - ponosno je rekla Melanie.
Jede kuhanu hranu. Voli salate, a obožava sladoled, špagete i šumsko voće. Jednom je odlutala s imanja, ali sada su joj stavili GPS sustav za praćenje.
- Jednostavno se dogodilo, ali sada više ne možemo zamisliti život bez nje - dodala je Melanie.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mxsanja86 11.12.2009.

    jako lijepa stvar ali pametnije bi bilo da posvoje kakvo jadno djete a zivotinju ostave u divljini gdje joj je i mjesto...

  • tinamandolina 11.12.2009.

    slatka je,ali srnama nije mjesto u kući nego u šumi,sumnjam da joj je baš lijepo tak zatvorenoj,nije to mačka. vlasnica bi kao veterinarka trebala to znati.

  • stipe 10.12.2009.

    preskatka je... al me zanima ono na kraju... govori da mora ici spavati i onda se zatvara sa njom u sobu??? WTF???

Komentiraj...
Vidi sve komentare