To je to što me zanima!

Obnovili ljubavnu romansu nakon 67 godina i žene se

Zaljubljeni par, koji je razdvojio Drugi svjetski rat, sreo se nakon 67 godina razdvojenosti i obnovio ljubavnu romansu. Planiraju se konačno vjenčati
Vidi originalni članak

Frank Walker (88) i Maimie Meakin (86) nastavili su ljubavnu vezu nakon 67 godina i konačno će se vjenčati.
- Još postoji iskra među nama - rekao je Frank.
Par se upoznao 1942. godine u Glasgowu, nakon čega je Frank otišao u rat. Njezina majka prekinula je njihovu vezu željeći poštedjeti kćerku boli, uvjerena kako će Maimie ostati udovica. Međutim, Frank je preživio 36 opasnih misija. Poslije rata zaposlio se kao pisac znakova za gluhonijeme u Stockportu. Oženio se s Dorothy, s kojom ima dvoje djece. Maimie se preselila iz rodnog Glasgowa u Walsall. Bila je u braku s Haroldom 57 godina, do njegove smrti 2002. godine. Ali, nikad nije zaboravila prvu ljubav i odlučila ga je pronaći. Objavila je oglas u lokalnim novinama.
- Odlučila sam pokušati. Bojala sam se da ga ne dovedem u nevolje ako je u braku - rekla je majka troje djece.
Frankovi prijatelji vidjeli su oglas i rekli mu. Napisao joj je pismo i nekoliko dana kasnije nazvala ga je i veselo rekla: "Pogodi tko je?". Dogovorili su se naći u restoranu.
- Čim je ušla, prepoznao sam je. Kako bih mogao zaboraviti tako prelijepu ženu?! Ima isti osmijeh - rekao je romantični Frank.
Par je ponovno nerazdvojan. Maimie se preselila kod Franka.
- Kao da su nestale godine koje nismo proveli skupa - rekla je.
Njihove obitelji su oduševljene, a Maimie je priznala kako razmišljaju o braku, ali da su toliko opušteni jedno s drugim da se osjećaju kao bračni par.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • yeye 23.04.2009.

    A slatko... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare