To je to što me zanima!

Obojala macu u ružičasto kako bi joj pasala uz kosu

Britanka Natasha (22) toliko voli ružičastu boju da je obojala i svoju mačku. Kaže da Oi! Kitty to nije smetalo, ali mačka je nakon toga pobjegla od nje
Vidi originalni članak

Britansko društvo za zaštitu životinja našlo je ružičastu mačku kako luta parkom u Swindonu u subotu. Otkrili su vlasnicu Natashu (22) slijedeći dan. Priznala je da je obojala mačku Oi! Kitty bojom za hranu. Došla je na ideju vidjevši američki TV show.
- Ružičasta je moja omiljena boja, obožavam je! Obojala sam svoju kosu u ružičasto i sva mi je odjeća ružičasta - rekla je majka dvoje djece i dodala kako je oduvijek željela ružičastog kućnog ljubimca. Pročitala je uputstva i vidjela da nema ništa što bi moglo naškoditi ljudima ili životinjama. Oi! Kitty je bila mačka od njezine sestre Lise koja ju je, također, jednom obojala.
- Činilo se da to Oi! Kitty nije smetalo, a izgledala je baš ljupko. Nikada joj ne bi stavila pravu boju - dodala je. Ipak, mačka je nestala nakon bojanja i sada je čuva veterinarka Penny Gillespie. Stručnjakinja za životinjsko ponašanje Claire Guest objasnila je kako neobična boja može izazvati agresiju kod nekih životinja - kao crvena kod bikova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_51124 27.09.2010.

    čovjek koji nevoli životinje nevoli ni ljude!

  • predsjednik03 27.09.2010.

    šta sve glupanima neće past na pamet???!!! ali opet večinu stvari vide na tv-u pa kopiraju !! debilana prava

  • ironmaiden 27.09.2010.

    Ružičastoj maci treba naći plavoga kucu. he,he,he...

Komentiraj...
Vidi sve komentare