To je to što me zanima!

Obožavatelj pretvorio stan u svemirski brod Voyager

Britanac Tony Alleyne ili kapetan Jean-Luc Picard preuredio je stan od bivše žene u svemirski brod Voyager kako bi se riješio stresa nakon razvoda
Vidi originalni članak

Srednjovječni Britanac iz Hinckleyja hrabro je krenuo gdje još nitko nije bio. Transformirao je stan od bivše žene u kojem živi u vjernu repliku svemirskog broda Voyager. Tony Alleyne (56) već osam godina pretvara dom u set omiljene televizijske serije.
- Prijatelj mi je poklonio časopis Zvjezdanih staza i postao sam opsjednut. Smijao se čuvši ideju misleći da se šalim - rekao je.
Sve je počelo kao terapija nakon razvoda sa ženom Georginom.
- Zaista mi je pomoglo - dodao je.
Na početku je uredio stan kao brod USS Enterprise iz filma snimanog 1979. godine, ali mu je brzo dosadio pa ga je uredio kao Voyager iz serije koja se prikazivala 90-ih godina. Svako jutro, kompjuter upravljan glasom upali fluorescentna svjetla na panelima i transporter. Zamračio je i stakla kako bi izgledalo da ima pogled u duboki svemir. Sve je napravio sam, a materijal ga je ukupno koštao 33.000 kuna.
- Uživao sam gradeći ovo. Imao sam san i zaista sam oduševljen što sam sve napravio sam - rekao je i dodao kako će ulagati u stan dok god ga bivša žena ne izbaci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cibo 17.08.2009.

    jos mu klingonka fali!

  • Zlatkolol 20.05.2009.

    Isti Picard!!!:D

  • Elio 20.05.2009.

    klanjam ti se care :DDD svaka ti čast :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare