To je to što me zanima!

Očajni glazbenik ne smije čak ni prodati svoju dušu

Britanski glazbenik Dante Knoxx (24), kojemu je dosadio vlastiti život, ne smije čak ni prodati dušu najvećem ponuđaču na eBay internetskoj aukciji
Vidi originalni članak

Dante Knoxx iz Bournemoutha, Dorset, ponudio je "korištenu" dušu na internetskoj aukciji za početnu cijenu od 200 tisuća kuna ili 5,7 milijuna kuna ako kupite odmah. Međutim, eBay je povukao dušu s aukcije jer ponuda krši jedno od pravila firme.
- Ne možete prodati nešto što nema fizičko svojstvo, uključujući duhove i duše, što je smiješno - rekao je Knoxx.
Refundirali su mu troškove, međutim, razočaran je. Dobio je gomilu mailova ljudi koje je zanimalo koliko je ozbiljan u namjeri. Neke religijske grupe pokušavale su ga odgovoriti od ideje dok su neki htjeli samo razgovarati o njegovoj duši.
- Bilo je mnogo interesa, ali nije bilo pravih ponuđača što je prava šteta - rekao je Knoxx koji se bavio popravkom računala.
U opisu je naveo da je diplomirao umjetnost i da je vrlo kreativan, iako kreativnost uvijek dolazi s blokadama. U rodnom gradu nema mjesta za umjetnike, a on ne želi raditi dosadni uredski posao. Novcem od duše planirao je pokrenuti grupu "Paradigm" koju je osnovao s prijateljem Zakkom Altairom. Ponuda je uključivala i doživotni postotak Knoxxovog prihoda, deset posto prava na grupu "Paradigm" i deset posto oporuke. Stavio je čak i klauzulu za mogućnost otkupa svoje duše za 820 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HellbAni_1 16.12.2008.

    prodajem i ja... jel nudi tko kakve pare ? :D hehe

  • lost_soul 16.12.2008.

    u danasnje dane svasta ljudima padne na pamet. dokaz je ovaj bludnik iz engleske. naravno da ce ga izbacit iz aukcije, jer nije moguce prodati sto nije njegovo. ali nazalost nije ni naucno dokazano da covjek ima dusu, to je vjera.

  • mayazg 16.12.2008.

    ma idiotarija........ kako fakat svašta padne ljudima na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare