To je to što me zanima!

Od rodilišta sve do groba stvoreni su jedno za drugo

Kelly Robinson i zaručnik Dale Wilson prvi susret imali su u rodilištu prije 22 godine. Rodili su se u razmaku od samo tri dana u Northampton bolnici
Vidi originalni članak

Majke mladih Britanaca oporavljale su se poslije poroda na susjednim krevetima. Točno 20 godina nakon njihovog prvog susreta, prije dvije godine 'ponovno' ih je upoznala zajednička prijateljica Emma Smith, Kellyina kolegica sa sveučilišta u Northamptonu koja poznaje inženjera Dalea još od djetinjstva. Nisu ni znali za zajedničku prošlost dok se njihove majke Marie Robinson i Jane Wilson nisu našle i počele razgovarati o porodu.
- Kakva slučajnost! Pričale smo o porodima. Rekla je kako je Dale bio ogromna beba pa je rodila carskim rezom - priča Marie.
Nakon što je ispričala da je imao skoro pet kilograma kad se napokon rodio, Marie se sjetila da je Jane ležala pokraj nje.
- Mislim da je ovo sudbina. Sve se posložilo. Od prvog trena imala sam osjećaj da se poznajemo - rekla je Kelly, voditeljica tima za otkrivanje prevara iz West Hunsburya.
Kelly, koja je tri dana starija od svog zaručnika, kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Zaljubljeni par vjenčat će se u subotu i vesele se bračnom putovanju na Cipru.
- Šanse da se sretnemo bile su jedan naprema milijun. Neobično je, ali prekrasno - dodala je Kelly.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_21159 07.08.2008.

    lijepo....nekim je sa srecom....

  • ona009 07.08.2008.

    Hm...rijetkost....ali svaka cast......cestitam....

  • user_23416 07.08.2008.

    Baš fora :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare