To je to što me zanima!

Odustale su od brijanja nogu i to ponosno pokazuju svijetu

Ukoliko ste žena kojoj je dojadilo robovati društvenim normama, pa uz to držite da djevojka najbolje izgleda potpuno prirodna, blog Hairy Legs Club je mjesto za vas..
Vidi originalni članak

Na tome blogu, osnovanom još 2010. godine ali tek odnedavno popularnom, srest ćete brojne istomišljenice, te dobiti priliku pogledati slike njihovih tijela i pročitati njihova iskustva i razmišljanja.

Članice su zahvaljujući ažurnoj vlasnici zaštićene od negativnih komentara, pa se stoga ne trebate bojati napisati sve što vam je dosad ležalo na duši.

- Hvala vam društvo što se napokon dobro osjećam u vlastitoj koži... Prezirem industriju ženske odjeće jer nas tjera da nosimo kupaće kostime koji previše otkrivaju... Nikad se nisam voljela brijati. Probala sam to jedanput učiniti kada sam vidjela kolegice u školi i odmah spoznala da to nije za mene... Prestala sam brijati pazuhe i suprug me u tome podržava - tek su neki od komentara koje je moguće vidjeti na blogu, a u kojima ćete se možda i same pronaći.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • slavkođođ 06.08.2014.

    sada su poskupile britvice pa nemoraju brijat ih vise .... A tocno zasto ne briju ...zato sto cure vise ne trebaju decke nego cure su postale Lezbe ... i sad hocu bit dlakave .

  • vanilijica 30.07.2014.

    Stvar osobnog izbora.Ja nemam problema s dlakavim nogama ali da imam definitivno bi uklonila dlake.

  • IvanZulufepuštampašić 29.07.2014.

    Dlakavije su od Chewbaccea_e......

Komentiraj...
Vidi sve komentare