To je to što me zanima!

Ogladnio je: Medo provalio u auto, odvezao se i najeo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Gladni medvjed nanjušio je sendvič s kikiriki namazom u autu. Provalio je, i nekako ga uspio pokrenuti. U potrazi za hranom uništio je Toyotu
Vidi originalni članak

Mještani Larkspura u američkom Coloradu u strahu su nazvali policiju zbog sumnjivog auta koji je trubio punih 45 minuta. Oko 3.30 sati policija je došla u ulicu gdje je bila parkirana crvena Toyota. Primijetili su da se u njoj nešto miče. Crna mrlja nalikovala je golemom čovjeku ili pak više ljudi. No čim su mu se približili shvatili su da u automobilu divlja golemi medvjed. Gladna životinja te je noći 'provalila' u automobil obitelji Story. Ušao je unutra i nekako uspio pokrenuti auto, koji je otišao 40 metara dalje niz ulicu i zaustavio se u grmlju. U potrazi za hranom medvjed je potpuno uništio unutrašnjost auta. Ben Story (17), sin vlasnika Toyote, ispričao je novinarima kako je u autu ostavio sendvič s namazom od kikirikija te da je to vjerojatno privuklo gladnu životinju.
- Policija je opkolila automobil. Mislili su da su unutra neki mladići koji su oteli automobil. No, čim su upalili bateriju šokirali su se vidjevši medvjeda. Nikada u životu nisam vidio da policajac u strahu može toliko pretrčati - ispričao je vlasnik Toyote, Ralph Story. Zamjenik šerifa s užetom je uspio otvoriti vrata, a iz auta je istrčao medvjed, koji je pobjegao u šumu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gladijator 25.07.2010.

    Medo je htio autom do fast fooda al je ostao bez benzina!

  • johannisthal 25.07.2010.

    Pametan medo..nema sta...

  • Gatsby 25.07.2010.

    Opet vijesti od prije godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare