To je to što me zanima!

Ogromni slon naslonio je samo surlu na krov auta

Prestrašeni turisti su se 'smrznuli' od straha. Samo su iz unajmljenog automobila nepomično promatrali što će ogromni slon sljedeće učiniti
Vidi originalni članak

Ionako je previše prometnih nesreća na cestama. No, turisti na safariju u Africi nisu se nadali da će autom naletiti na tako veliku prepreku. U trenutku kad je slon od šest tona došetao do automobila u safari parku u KwaZulu-Natalu ( Južnoafrička Republika), Rico Beltrame i njegova sestra Angela prestrašili su se da će ih zajedno s autom pretvoriti u hrpu lima. No ispostavilo se da je divovski sisavac bio više znatiželjan nego ljut. Samo je nježno naslonio svoju surlu na krov unajmljenoga Golfa. I tako nježan uspio je udubiti lim. Nije teško zamisliti što bi se dogodilo da je bio ljut na uljeze u parku. Čuvar u parku vikao je Ricu da ugasi auto, što je ovaj drhtavim rukama jedva i učinio. Oko šest minuta je slon od četiri metra samo stajao kraj auta opipavajući ga surlom. Brat i sestra iz Švicarske u tom trenutku nepomično su sjedili u autu očekujući najgore. Na kraju je slon ipak odlučio da nisu dovoljno zanimljivi i vrijedni truda pa je lagano, kao što se i pojavio, nestao u grmlju.
- Vidjeli smo krdo slonova te smo izvadili fotoaparate i počeli slikati. U jednom trenutku ugledali smo jednog od njih kako ide prema nama. Ukočili smo se od straha - priča Rico (27). Rezervat je osim slonovima dom nosorozima, lavovima, leopardima, krokodilima i majmunima. Bilo koji od njih mogao je biti ovako znatiželjan, ali ne i velikodušan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Piknik 15.11.2008.

    bUDALO,U SVAKOM ZOOLOŠKOM VRTU STOJI NATPIS.NE SLIKATI ŽIVOTINJE.A PAMETI.

  • jozojozic79 15.05.2008.

    Djelomičan odgovor na pitanje kako strpati 4 slona u auto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare