To je to što me zanima!

On želi još djece: Po 13. put je postao otac u svojoj 72. godini

Richard sa suprugom Lisom (26) već ima blizanke, a prije mjesec dana rodila mu se još jedna kćerkica. Aktivni umirovljenik ističe kako nikada nije uzimao Viagru
Vidi originalni članak

Britanac Richard Roden dobio je 13. dijete u svojoj 72. godini. Njegova supruga Lisa (26) rodila je prošlog mjeseca djevojčicu Madison. Prije dvije godine umirovljeni zavarivač postao je najstariji čovjek ikad koji je dobio blizance, nakon što je njegova mlađahna žena rodila Emily i Ruby. 

Svo troje djece, koje ima sa Lisom, začeta su prirodnim putem, a Richard tvrdi kako nikada nije uzeo Viagru. Iz prijašnja dva braka Richard ima sedam kćerki i tri sina te kaže kako bi htio da mu i Lisa rodi jednog sina, piše Daily Mail. Richard je već postao i djed.

- Seksualno sam aktivan kao i u 20-ima, ali Lisa želi da prekinemo s djecom jer to financijski jako teško podnosimo. Priznajem da blizanke traže puno, ali ja vam ne mogu opisati koliko sam sretan zbog te djece. Volim se probuditi ujutro i ugledati ih - kaže umirovljenik.

Lisa i Richard upoznali su se prije šest godina, a veseli djedica kaže kako je pravi sretnik što ima tako mladu ženu.

- Svjesna sam toga da mnogi ne odobravaju toliku razliku u godinama među nama, no mi smo srodne duše. Ponosni smo roditelji i namjeravamo biti jedno uz drugo kroz godine koje su pred nama. Priznajem da se ponekad brinem za njega, no on je zdrav i u formi - kaže Lisa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • koop 28.02.2011.

    Samo pumpaj dok mozes ;)))

  • mellifera196666 28.02.2011.

    svugdje se dobro živi od socijale!

  • Keksolino 28.02.2011.

    Sick fuck.

Komentiraj...
Vidi sve komentare