To je to što me zanima!

Ona je bila zubarica u vojsci, a danas je seksi fitness model...

Danas je Alysia poznati Instagram model, a u slobodno vrijeme bavi se prevencijom protiv nasilja i seksualnog zlostavljanja. Priznaje da je bilo teško biti žena u vojsci, no i da se brzo naviknula
Vidi originalni članak

Alysia Macedo imala je samo 19 godina kad se pridružila američkoj vojsci kao zubarica. Danas, devet godina kasnije, je fitness model i Instagram zvijezda koju prati više od 195 tisuća ljudi.

Redovito objavljuje svoje seksi fotografije i golica maštu svojih pratitelja. Ispričala je svoju priču o odlasku u vojsku i kako se odlučila na to.

- Željela sam biti samostalna, putovati svijetom i služiti svojoj zemlji. Smatram da bi svatko trebao odslužiti vojni rok. Danas se budim u 4 ujutro, u teretani sam od 5 do 6.30, a zatim sam od 7.30 do 17 sati na poslu. Navika ranog buđenja ostala mi je od vojske i ovakav način života mi baš godi, kaže Alysia.

U slobodno vrijeme bavi se prevencijom protiv nasilja i seksualnog zlostavljanja. Priznaje da je bilo teško biti žena u vojsci, no da se brzo naviknula i radila ono što joj je bilo naređeno.

Danas je fitness model i ima vlastitu web stranicu na kojoj dijeli vježbe i savjete za bolje tijelo. Otkrila je i tajnu svoje odlične forme.

- Oba moja roditelja su iz Europe i u mladosti nismo imali toliko brze i loše hrane poput Amerikanaca. Naviknula sam se jesti zdravo, pa tako danas za doručak jedem jaja i zobenu kašu, a za ručak piletinu ili ribu s rižom. Između pojedem proteinsku čokoladicu i - to je to, nastavlja seksi Alysia i zaključuje:

- Želim da ljudi vide koliko vježbanje može biti zabavno. Sve je u našem umu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.10.2017.

    sexy mmmmm

  • korisničko ime zauzeto 12.10.2017.

    kak ne kužite ona je pomoćnik zubaru - doktoru i dodaje mu maramice i druge potrepštine pri radu u zubariji

  • mr_bizonko 12.10.2017.

    Ima više testosterona od mene, brata i mog starog zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare