To je to što me zanima!

Operirale grudi, zategnule kožu i skinule za kalendar

Britanke stare između 25 i 57 godina skinule su se za kalendar transformacije. Novac će donirati djeci. Sve rade u klinici za plastičnu kirurgiju...
Vidi originalni članak

Osoblje britanske klinike skinulo se za prvi svjetski kalendar kozmetičke kirurgije. Svaka žena u 'kalendaru transformacije' bila je pod nožem. Prikupljeni novac donirat će za djecu. Žene od 25 do 57 godina operirale su grudi, radile liposukciju i zatelaze bore.
- Ponudili su mi da se slikam i bila sam oduševljena. Baš sam povećala usne i grudi i osjećala sam se super. Konačno imam tijelo kakvo želim i hoću ga svima pokazati - rekla je Miss lipnja Cat Digregorio, koordinatorica klinike.
Kozmetička kirurgija jedna je od rijetkih industrija u Velikoj Britaniji koja nije pogođena resecijom. Stručnjaci predviđaju deset posto više operacija u 2010. godini.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opera 01.12.2009.

    slazem se svama samo zelim dodat da su slike lose,po meni bi zene trebale bit u stiklama i u nekim ljepsim pozama,definitivno u ljepsem donjem rublju,a i te operacije grudi im ne trebaju,ionako ni jedna nije gola!

  • spectre_1 01.12.2009.

    najruzniji narod definitvno,bez konkurencije..previše su bijeli,to mi se nikako ne svidja..kao casper xD

  • tinamandolina 01.12.2009.

    izgleda da im ni operacije nisu baš puno pomogle,nisu neke ljepotice. ne čudi me što u Engleskoj ima sve više tih operacija s obzirom da im izgled nije baš jača strana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare