To je to što me zanima!

I na sprovode ide odjevena u svoju omiljenu ružičastu boju

Glumica Kitty Kay Sera iz Los Angelesa posljednjih 25 godina odjeva i kupuje samo stvari koje su ružičaste boje. Zbog roze je prekidala i veze s muškarcima...
Vidi originalni članak

Kitty Kay Sera (46) opsjednuta je ružičastom bojom, piše Oddity Central. Gotovo sve što posjeduje je 'pink'. Glumica koja živi u Los Angelesu zbog svoje je opsesije 'zaradila' nadimak Pink Lady (Ružičasta dama). Iako tvrdi kako se ne radi o ničemu čudnom, priznaje kako ju svaki ružičasti predmet privlači poput magneta. Opsesija je počela prije 25 godina kada je odjednom počela nositi samo ružičastu odjeću. Kako bi ipak malo 'podignula' svoj izgled, kombinira različite nijanse. Čak i svog psa, malterzera Kisses, boji u ružičasto. 

Da s omiljenom bojom nema granica dokazuje činjenica što i na sprovode odlazi od glave do pete odjevena u, pogodite koju boju. Čak je prekinula vezu s muškarcem jer je nije prepoznavao boje i nije mogao 'cjeniti vrijednost i ljepotu ružičastog'. 

Pink Lady kaže kako je zadovoljna svojim životom. Jako ju veseli što joj potpuni stranci na ulici daruju ružičaste predmete, a mnogo ih prima i poštom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LucijaBeskara 09.07.2011.

    ova je ko barbika,a samo barbikama je sve roza :)

  • bdarko 10.03.2011.

    viki:da može,ova bi se udala za Pink Pantera!

  • mala_ 10.03.2011.

    Umno poremećena..

Komentiraj...
Vidi sve komentare