To je to što me zanima!

Oralno zadovoljavanje u vlaku: Izbila je svađa, ali i tučnjava...

Berlin: Djevojka (18) se obratila paru i tražila ih je da prestanu. Došlo je do svađe i žena (36) je djevojku uvrijedila i udarila ju u lice. Također, šakom u lice je udarila mladića (19)
Vidi originalni članak

Žena (36) je u nedjelju oko 11.30 sati u vlaku gradske željeznice u Berlinu počela oralno zadovoljavati muškarca (38). To je zasmetalo ostalim putnicima i došlo je do tučnjave.

Djevojka (18) se obratila paru i tražila ih je da prestanu. Došlo je do svađe i žena (36) je djevojku uvrijedila i udarila ju u lice. Također, šakom u lice je udarila mladića (19) koji je bio u pratnji djevojke.  Na mladića je krenuo i muškarac (38), ali se umiješao drugi putnik koji je napadača zadržao.

Jedan drugi putnik je povukao kočnicu u slučaju opasnosti. Žrtve napadača su zadobile hematome i ogrebotine na tijelu i licu.

Napadači su pobjegli, ali je policija ubrzo pronašla ženu, a zatim se predao i njezin partner, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • realan123 29.04.2018.

    A da je lizala lizaljku nikom nis kaj koga briga ko kaj cucla

  • Hadezeovac 27.04.2018.

    Za sve zlo u svijetu su krivi "napredni" ljevicari , njima je sve stvar izbora , nikakvih normi oni nemaju a sve u svrhu skupiti koji glas vise ...tako im je npr.stvar izbora i trpanje u bulju izmedju dva muskarca .

  • be yourself 27.04.2018.

    Dobra akcija. Šteta da je žena bila agresivna i napala mladi par. Ako ti se ne sviđa, ili se pridruži ili prestani prigovarat i promjeni kupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare