To je to što me zanima!

Američki 'patrioti' su bijesni: 'Šaljite nam kruh, a ne dilda!'

Teroristi koji su zauzeli federalnu zgradu u Oregonu u SAD-u ljuti su na svoje sunarodnjake koji im odbijaju slati hranu, već im umjesto toga šalju seksi igračke
Vidi originalni članak

'Američki patrioti', kako oni sami sebe nazivaju, prije nekoliko su tjedana zauzeli federalnu zgradu u Oregonu i nemaju namjeru napustiti ju tako skoro. Radi se o privatnoj vojsci Ammona Bundyja , lokalnog moćnika i rančera, koja bi, da se ne radi o skupini bijelaca, sigurno bila nazvana 'terorističkom'.

Oni u toj zgradi zapravo traže pravo na zemlju koja je 'narodna' i traže od države da se povuče, iako je zemlja, dakako, u državnom vlasništvu.

Bilo kako bilo, Bundyjeva armija nije se previše dobro pripremila na barikadiranje u federalnoj zgradi pa su tako sa sobom ponijeli samo oružje. Sve one koji ih podupiru zbog toga su zamolili da im šalju sve od namirnica, slatkiša, pa do - toaletnog papira.

I zaista, nekolicina im zaista šalje sve što im treba za preživljavanje, no mnogo je više onih koji ih samo zafrkavaju. Tako na Redditu postoji cijela grupa koja koordinira da im se šalju seksualna pomagala, vreće sa šljokicama ili pak bomboni u obliku muškog spolovila .

gawker

Jedan pripadnik Bundyjeve armije na Facebooku je objavio video u kojemu kaže kako 'ne može vjerovati da ljudi troše toliki novac na poštu mržnje', da bi samo nekoliko trenutaka kasnije sa stola počistio planinu kutija punih vrlo neobičnih i osebujnih poklona. Nakon toga je sve 'patriote' pozvao da im se pridruže, a internetu je to bio još jedan povod da ga ismije.


Idi na 24sata

Komentari 28

  • 16.01.2016.

    Niti terorist nije lako bit, moraš se s umjetnom kitom borit.

  • sir20 13.01.2016.

    nek prodaju dilda na ebayu pa kupe kruh .ima i gladnijih od njih

  • poss 13.01.2016.

    To se snima nastavak serije Bundy-evi a narod več pomislio neznam kaj,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare