To je to što me zanima!

Originalna ideja: Umjesto auta mladenci su unajmili - tramvaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrepčani koji su u subotu navečer šetali Ilicom iznenadili su se kada su na ZET-ovom tramvaju, umjesto broja linije i odredišta, uočili natpis: 'Sara i Luka'
Vidi originalni članak

'Privatni' tramvaj postao je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavljen u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb . U kratkom je vremenu prikupio gotovo 1400 lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Zagrepčani koji su u subotu navečer šetali Ilicom iznenadili su se kada su na ZET-ovom tramvaju, umjesto broja linije i odredišta, uočili natpis: 'Sara i Luka'. Riječ je o tramvaju koji je prevozio mladence i njihove goste.

Kako se doznaje iz ZET-a, tramvaji se mogu unajmiti za vjenčanja, maturalne večere i slične posebne prilike. Unajmiti se mogu novi niskopodni tramvaji, ali i najstariji tramvaj u ZET-ovom voznom parku, koji datira iz 1924. godine. Kako se doznaje, Zagrepčani često koriste ovu uslugu. Samo ove godine do sada je bilo 15-ak svadbi.

Inače, sat vremena vožnje u starom tramvaju košta 1500 kuna, za novije tramvaje 1800, dok za niskopodne valja izdvojiti 2200 kuna.

Na Facebooku se ubrzo našla i snimka iz tramvaja. Unutra su bili i tamburaši , a gosti su pjevali na sav glas.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • svejedobro 15.12.2015.

    Sretno im bilo :))

  • 15.12.2015.

    Ajmeee, ovo je tako coool, Extra ideja! Sretno mladencima!

  • ban jelačić_1 14.12.2015.

    pa to i nije toliko skupo a orginalno je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare