To je to što me zanima!

Osoblje: Pokojnik se vratio u njemu za života omiljeni pub!

Djelatnici puba su kao dokaz priložili snimku na kojoj se vidi da se zvono zanjihalo samo od sebe. 'Snimke su potvrdile da se baš nitko nije oko njegao motao' - ističu
Vidi originalni članak

Osoblje puba u Devonu, koji se nalazi unutar ragbijaškoga kluba Exmouth, uvjereno je da se u njemu omiljeni lokal vratio Nigel Harris, muškarac koji je više od trideset godina zalazio tu na piće i kojeg je izdalo srce 2010. u 64. godini.

Da bi i ostatak svijeta mogao steći mišljenje o tome je li se to doista netko vratio iz groba, djelatnici su medijima proslijedili snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi da se zvono zanjihalo samo od sebe.

- To se dogodilo u jedno nedjeljno poslijepodne i sve nas je izbezumilo. To je zvono toliko glasno samo od sebe zazvonilo da smo svi poskočili, a potom i uplašili jer smo vidjeli da ga nitko ne poteže. 

-  Naravno, isprva smo svi pomislili riječ o podvali, no nismo našli dokaz da je to bio slučaj. Snimke nadzorne kamere su nam pokazale da se oko zvona baš nitko nije motao - ispričala je jedna od konobarica Tasmyn Burns (19).

Dobri duh kluba

Gospodin Harris je nekoć u ragbijaškom klubu radio kao tajnik, pa ako je on doista taj koji daje znak da je vrijeme za posljednju rundu, onda se osoblje nema što bojati.

Naime, Harris je i za života bio 'dobri duh' tog kluba, koji baš nikada i nikome nije bio prijetnja. Dapače, njegova slika krasi predvorje.

 - Za razliku od mnogih drugih nisam sklon vjerovati da imamo posla s nadnaravnom pojavom. Siguran sam da za taj incident postoji neko logično objašnjenje. 

- Istina, i meni nedavno dogodilo nešto čudno. Čuo sam zvižduk iza svojih leđa premda sam u lokalu bio sam - rekao je menadžer puba Frank Bright, koji poput svakog pravog biznismena sada gleda kako zaraditi i izvući najbolje iz situacije.

Naime, razmišlja o tome da za 25 funti radoznalima dopusti da prenoće u navodno ukletom pubu. Zainteresirani? 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MilkaAcimovic 27.05.2013.

    Kasperov rodijak..........

  • LebronPetrovic 16.05.2013.

    Svatko kad umre želi u Raj !

  • 16.05.2013.

    To se bez problema može iscenirati. Za zvono zavežeš onaj najtanji povraz za udicu koji se gotovo ne vidi a kamoli na ovakvom videu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare