To je to što me zanima!

Ostavio ženu u dugovima i nestao s dobitkom na lotu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanka traži svog supruga koji je pobjegao i ostavio je u dugovima nakon što je s kolegama dobio 19 milijuna dolara na lotu i nije joj rekao...
Vidi originalni članak

Amerikanac Arnim Ramdass s Floride i nekoliko kolega s posla dobili su 19 milijuna dolara (95 milijuna kuna) na lotu 2007. godine. Supruga Donna Campbell nije znala za dobitak. Arnim je odmah otkazao telefon i internet u njihovoj kući kako supruga ne bi ni saznala. Donni je postalo sumnjivo pa je 'uguglala' njegovo ime. Šokirala se. Tražila ga je dio novca, ali on nije htio dijeliti. Na kraju ju je ostavio.
- Već dvije godine pokušavam ovo riješiti - rekla je Donna koja se sad mora iseliti iz kuće zbog neplaćanja.
Pokrenula je civilnu parnicu protiv njega, ali je sutkinja odbacila slučaj s objašnjenjem kako je to obiteljska stvar. Donna je sada pokrenula razvod, ali ne može naći supruga. Iz šerifovog ureda rekli su da izbjegava uručenje poziva. Ostala je bez ičega. Jedina sreća joj je njezin psić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bosnia_80 24.12.2009.

    @meseršmit ...ulazi haso u kuću i kaže: \" ženo dobio sam na lotu\"....žena odmah od silne sreće i uzbuđenja pade mrtva....kaže haso: :\"jbg..kad krene onda zapravo krene\" :)

  • dlovnicki 18.12.2009.

    tipicni primjer muske svinje!!

  • teyka 17.12.2009.

    smrad.....bar je trebao podmiriti kavalirski sva dugovanja koja su imali u braku...a onda bjež' ak ti se bježi......,a ne vlastitu ženu ostavit na cjedilu.... sebičnjak,al sve se vraća sve se plaća...

Komentiraj...
Vidi sve komentare