To je to što me zanima!

Ostavite komentar i osvojite edukativnu knjigu Sretna beba

Zašto je za bebe važan dnevni san i koji je najbolji raspored spavanja prije i poslije podne, objašnjava savjetnica za njegu djece Gina Ford u svojoj knjizi 'Sretna beba'
Vidi originalni članak

Dolazak novorođenčeta u vaš dom može biti uznemirujuć. Priče o besanim noćima, neutješnom plakanju i hranjenju na zahtjev mogu ispuniti svakog ponosnog roditelja strahom od toga što ga sve čeka. Vodič 'Sretna beba' donosi praktične savjete Gine Ford, poznate stručnjakinje za njegu djece u Velikoj Britaniji, a uključuje i iskustva roditelja koji su prihvatili njezine savjete, prije svega detaljno razrađen raspored spavanja, hranjenja i aktivnosti. Autorica kaže da će, jednom kad uspostavite njezin raspored, vaša beba biti redovno i zdravo hranjena na prsima ili s bočicom, pošteđena kolika te imati miran san tijekom cijele noći od najranije dobi.

Ostavite svoj komentar na portalu Klokanica.hr i osvojite knjigu "Sretna beba"!

Kakav raspored spavanja, hranjenja, izlazaka i igre ima vaša beba i kako to odgovara vama kao roditeljima? Ostavite nam odgovor u raspravi ispod članka na portalu Klokanica.hr od četvrtka, 21. studenog do srijede, 27. studenog u 11 sati, i pet odgovora nagradit ćemo primjerkom knjige 'Sretna beba', koju je objavila nakladnička kuća Znanje.

Uključite se ovdje. Sretno svima!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Timmy2 23.11.2013.

    Svaki savjet dobro dođe,jer beba koja ne spava po noći i još i plaće,nije lako.

  • Bebolinjo 21.11.2013.

    Na svu sreću, naša beba spava cijelu noć uz jedno do dva buđenja radi dojenja. Međutim, ima studentski bioritam! Naša sovica ostane budna do ponoći, a budi se dosta kasno. Za sada mi to pogoduje jer ujutro stignem štošta obaviti, ali brinem kako ću preustrojiti bebin raspored kad se vratim na posao. Savjeti iz knjige bi mi dobro došli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare