To je to što me zanima!

Ostvarila joj se želja: Za 100. rođendan vozila je auto utrku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Starica je dva dana prije svog 100. rođendana sudjelovala u utrci automobila Nascar u Velikoj Britaniji. Utrku su joj poklonile kćeri, a nije vozila automobil pet godina
Vidi originalni članak

Vitalna Rachel Gilbert već pet godina nije vozila automobil te joj treba jastuk kako bi vidjela cestu, ali to ju nije zaustavilo u planu da ostvari svoj životni san. Starica je dva dana prije svog 100. rođendana sudjelovala u utrci automobila Nascar u Velikoj Britaniji. Rachel inače ima devet praunuka, a prijatelji ju zovu 'Brza'.

- Voljela bih da sam mogla voziti 100 km/h, ali uspjela sam tek oko 55 - rekla je starica. Fan automobilskih utrka je postala prije 50 godina, još dok je njen suprug Gene vozio utrke. Automobil je prestala voziti u dobi od 95 godina, nakon što joj je suprug preminuo. Ipak, još prati utrke. Njene kćeri odlučile su joj za 100. rođendan pokloniti vožnju Nascar.

Potpredsjednik utrke Jerry Gappens vozio se s njom u autu kako bi pazio na nju. Rachel inače živi u staračkom domu, a svake nedjelje odlazi kćerima kako bi gledala utrke. Osim utrke, dobila je i rođendansku čestitku od svog najdražeg vozača, Carla Edwardsa, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Megablaster 01.09.2011.

    Svaka čas baki i svima koji su izrealizirali to da se baki ispuni njezin stogodišnji san!Istina...za ispunjenje snova nikada nije kasno i čovjek za njih nikada nije prestar.

  • Faustina009 27.05.2011.

    Super vijest :-)) Nikada nijekasno da nam se ostvare želje - ako ih zaista jako želimo. Žena je zbiljam cool i voli život, zato je i doživjela 100 godina.

  • Kaka_1 24.05.2011.

    Jeee malo sutra da ima 100 god. ne bi se mogla micat -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare