To je to što me zanima!

Osvajač 592 milijuna kn se nije javio u roku i ostao bez svega

Pod pretpostavkom da je živ i zdrav, dobitnika će, sazna li jednog dana da je osvojio jackpot, možda utješiti činjenica da je taj golemi iznos otišao u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Nepoznati osvajač 63.8 milijuna funti (592 milijuna kuna) ostao je u srijedu navečer bez tog bogatstva jer se nije javio lutriji u zadanom roku.

Riječ je o najvećem iznosu u povijesti britanskog lota po koji nitko nije došao premda su čelnici lutrije poduzeli baš sve što su mogli da pronađu (ne)sretnika.

Naime, s lakoćom su identicifirali lokaciju gdje je listić kupljen (Stevenage and Hitchin), no iako su čitavu regiju oblijepili plakatima, junak priče se svejedno nije javio od lipnja do danas.

Pod pretpostavkom da je živ i zdrav, te sazna li ikada da je trebao postati superbogat, osvajača jackpota će eventualno utješiti podatak da je kompletan iznos donirao u humanitarne svrhe.

Novac će, potvrdili su u četvrtak čelnici EuroMillionsa, otići onima kojima je pomoć najnužnija.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Renaldo 01.01.2013.

    Možda je umro kad je vidio što je dobio!

  • Aranka 08.12.2012.

    Novac kvari ljude! Voljela bi imati za normalan život, da ne moraš stalno pretakati iz šupljega u prazno, ali ne bi željela takve silne milione. Samo nose brigu, ostaješ na kraju sam, i onda ti ta lova niti nije sretna!

  • KristinaVdović 07.12.2012.

    Ok kaj je otišlo u humanitarne svrhe,stvarno se nadam da je,a kad bi se to meni desilo ja bi radije da nikad ne saznam. A da sam osvojila,ajme prvo bi kupila stan svojoj obitelji,onda mami i tati i svekrvi,muž bi si otvorio restoran i stavili bi na banku novce da idu kamate. Ako bi išla pomagat onda bi prvo dala u domove za dijecu bez roditelja i s posebnim potrebama ,al možda čak ne novce nego igračke,krevete,odječu sve kaj treba tako da nitko nebi mogao te novce koristit za nešto drugo i ako je potrebno preuređenje kakvo,i dala bi nekoj udruzi za istraživanje raka,nekako vjerujem u karmu i ako ti se nešto dobro desi lijepo je pomoći drugima. I na kraju kad bi mi dijete bilo dovoljno veliko otišli bi na putovanje svijetom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare