To je to što me zanima!

Osvoji nagrade: Jesensko čišćenje sa Zdravom Kravom

U novoj nagradnoj igri koja će trajati od četvrtka 24. listopada do srijede 30. listopada u 11 sati, Zdrava Krava nagrađuje troje najsretnijih registriranih korisnika
Vidi originalni članak

Jesensko čišćenje doma jednako je važno kao i proljetno, stoga se uključite u nagradnu igru na portalu Zdrava Krava i temeljito očistite svoj dom na ekološki način! Nagradna igra traje od 24. listopada u 11 sati do 30. listopada u 11 sati, a sve što trebate učiniti je biti registrirani korisnik Zdrave Krave i ostaviti svoje podatke u obrascu. Dobitnike biramo slučajnim odabirom, a igrati možete neograničen broj puta, stoga se uključite ovdje i sretno!

Uključi se i osvoji nagrade za ekološke čišćenje doma

U nagradnoj igri na portalu Zdrava Krava možeš osvojiti jednu od vrijednih nagrada: Shark čistač na paru 2 u 1, prijenosni čistač na paru Shark ili parni čistač Shark Pocket Mop koji ti pomažu da očistiš svoj dom na ekološki način! Ekološko čišćenje kućanstva pravi je hit. Vrijeme je brojnih alergija, astmi i onečišćenja okoliša pa ti trebaju novi i kvalitetni proizvodi prilagođeni tvojim potrebama. Shark proizvodi za čišćenje mogu temeljito očistiti tvoj dom, uništiti grinje i bakterije i uštedjeti ti novac koji uobičajeno potrošiš na kemikalije za čišćenje. Sa Shark linijom proizvoda tvoj će se dom čistiti na ekološki način, samo snagom vodene pare i pri tome ćeš ga dezinficirati. Što je najvažnije, uništit ćeš 99,99 posto grinja i bakterija koje se nakupljaju u tvom kućanstvu. Koristeći Shark, više vremena ćeš provoditi s obitelji i prijateljima, a manje čisteći.

Uključi se ispunjavanjem obrasca na Zdravoj Kravi i sretno!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Sanja50 04.11.2013.

    gdje je ime dobitnika????

  • DARIJA CRNKOVIĆ 02.11.2013.

    i nema objave dobitnika ....

  • korisničko ime zauzeto 30.10.2013.

    I tko je dobitnik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare