To je to što me zanima!

Osvojili 33,6 mil. kn, ali ne žele odseliti iz male kućice

Stan (64) i Pat Cable (61) vezani su za kućicu koju iznajmljuju i u kojoj žive već 27 godina. Iako im susjedi zamjeraju, ne namjeravaju se odseliti
Vidi originalni članak

Stan (64) i Pat Cable (61) iz Velike Britanije već 27 godina žive u dvosobnoj kućici u Suffolku, a iako su prošle godine na lotu osvojili 33,6 milijuna kuna, ne namjeravaju je napustiti. Kuća nije njihova te najamninu plaćaju 540 kuna na tjedan, a susjedi su im počeli predbacivati da bi se trebali odseliti i kuću prepustiti siromašnijim ljudima.
- Samo smo se nasmijali na komentare. Sretni smo tu gdje jesmo i unatoč svemu volimo svoje susjede - rekao je Stan. Supruga kaže da se iz sentimentalnih razloga ne može odvojiti od kuće. Nakon što su dobili na lotu, rekli su kako će kupiti samo karavan.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • da reknem 05.11.2009.

    neka si kupe veliku kuću s velikim dvorištem, pa neka u dvorište parkiraju kućicu. i dobro.

  • breskvica 05.11.2009.

    hahahahahahahahahah, dajte meni samo milijun od toga, bila bih sretna ko nova godina. djeluju mi kao jako dobri ljudi pa ako mi možete dati njihovu adresu ako im već ta kućica na kotačima stoji na mjestu, da ih zamolim za koji milijun da si ja mogu kućicu sagraditi!!!

  • zagorkabp 05.11.2009.

    Ah,opet vijesti iz Britanije i opet neki čudaci i tak skoro svaki dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare