To je to što me zanima!

Osvojio je milijune, a po novac došao s maskom iz horor filma!

Da se dobitnici na preuzimanju dobitka pojavljuju u maskama je praktički uobičajena praksa u karipskim državama. Ponajviše dobitinici žele zaštititi svoj identitet zbog velike stope kriminala te se boje da će biti ucjenjivani
Vidi originalni članak

Jamajkanac A. Cambell osvojio je u studenom prošle godine na lutriji više od 158 milijuna jamajčanskih dolara, što je nešto više od milijun američkih dolara, a na službenom preuzimanju dobitka došao je noseći - poznatu masku iz filma 'Vrisak'.

Navodno je tako preuzeo dobitak kako ga nitko od njegove obitelji ne bi tražio da dobitak podijeli, ali zašto baš masku serijskog ubojice iz filma, nije otkrio.

Jamajkanac kaže kako ima svoje malo poduzeće koje će ovim novcem proširiti.

- Obično napišem brojeve na papir s izvlačenja, pojedem nešto i provjerim listić. Pogledao sam ga, otrčao sam u kupaonicu i počeo sam si govoriti: "Dobio sam" - kaže Cambell i dodaje.

- Želim si napraviti lijepu kuću. Uskoro ću ju početi tražiti. Znam s novcem, volim ga kontrolirati. Imam svoj mali posao pa ga planiram povećati, kupiti stan. Volim imati novac - dodao je.

Da se dobitnici na preuzimanju dobitka pojavljuju u maskama je praktički uobičajena praksa u karipskim državama. Ponajviše dobitinici žele zaštititi svoj identitet zbog velike stope kriminala te se boje da će biti ucjenjivani.

Prošle godine u lipnju, jedan muškarac je, također na Jamajci, osvojio gotovo 181 milijun jamajčanskih dolara. Nosio je tada masku emotikona kako ga nitko ne bi prepoznao, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 13.02.2019.

    pa radi vlastite sigurnosti

  • Juhic123 13.02.2019.

    Pametan covjek

  • sol 13.02.2019.

    Zensko je to, vrat ramena ruke, muska kosulja,

Komentiraj...
Vidi sve komentare