To je to što me zanima!

Osvojio romantično putovanje: Uživali smo u hotelu Medena

Odjel pretplate 24sata imao je nagradni natječaj u kojem je trebalo odgovoriti na pitanje "Tko je osoba s kojom želite provesti vikend u Trogiru i zašto?!" Vladimir nas je oduševio pismom o svojoj supruzi
Vidi originalni članak

Bili smo ugodno iznenađeni dobitkom.Trogir je inače naše omiljeno odredište i proveli smo zaista dva predivna dana u hotelu Medena gdje smo bili ugošćeni od izuzetno ljubaznog osoblja do vrsne kuhinje i svečane večer, rekao nam je Vladimir Miholić.

Povodom Valentinova odjel pretplate 24sata imao je nagradni natječaj za svoje pretplatnike. U natječaju koji je trajao od srijede, 1. do srijede, 8. veljače pretplatnici su morali odgovoriti na pitanje: "Tko je osoba s kojom želite provesti vikend u Trogiru i zašto?!" Nagrada je bila dvije proslave Valentinova za dvije osobe u hotelu Medena u Trogiru. Dobili smo niz vrlo dirljivih pisama zbog čega nam je u četvrtak, 9. veljače bilo jako teško izabrati pobjednike. Vladimir koji je naš pretplatnik od 2014. godine razoružao nas je svojim pismom punim ljubavi prema supruzi Snježani s kojom je u braku duge 43 godine.

- Zabavljao nas je Sandi Cenov i njegove ljubavne balade su učinile da smo se dobro osjećali, isplesali i uživali zajedno sa ostalim gostima. Ugođaj je bio tim ljepši jer je bilo odlično vrijeme, sunčano sa temperaturom do 15 stupnjeva. Posjetili smo i katedralu Sv. Lovre i uživali u kafićima na trogirskoj rivi - opisao nam je Vladimir.

Na kraju zaključuje kako novine 24sata čita redovito i dopada mu se njihova koncepcija (informacija,zabava,enigmatika,humor,itd..).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare