To je to što me zanima!

Osvojite 30.000 kuna za kuhinju iz snova sa samo tri kupona

Čitatelji mogu skupljati nagradne kupone od petka, 13. srpnja do nedjelje 15. srpnja u dnevnim novinama 24sata, i osvojiti bon za kuhinju s pripadajućim aparatima koju će osigurati Conty Plus d.o.o.
Vidi originalni članak

Već od sutra krećemo s novom nagradnom igrom “Osvoji kuhinju po mjeri” u kojoj pomoću tri kupona i malo sreće možete osvojiti bon od 30.000 kuna za kuhinju koju će osigurati Conty Plus d.o.o. 
Od petka, 13. srpnja do nedjelje, 15. srpnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon uz koji možete osvojiti bon u vrijednosti 30.000 kuna. Riječ je o kuhinji po mjeri i pripadajućim aparatima (hladnjak, napa, ploča za kuhanje, perilica za suđe, pećnica, sudoper i pripadajuća slavina). Osim toga, u nagradu je uključena dostava i montaža kuhinje. Na vama je samo da svakog dana iz tiskanog izdanja 24sata izrezujete kupone pa ih pošaljete na navedenu adresu. Nagradne kupone čitatelji tijekom tri dana mogu izrezivati i skupljati. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe tri nagradna kupona, ispune ih s traženim osobnim podacima i  pošalju na adresu P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji kuhinju po mjeri”.
U bubanj za izvlačenje ove nagrade ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 26. srpnja 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare