To je to što me zanima!

Osvojite ulaznice za finale i polufinale Futsala u Zagrebu

U Hrvatskoj se od 31. siječnja do 11. veljače održava Europsko futsal prvenstvo, a želite li i vi doživjeti djelić lude atmosfere na tribinama, uključite se u naš natječaj
Vidi originalni članak

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je samo ispuniti obrazac za prijavu te pričekati objavu dobitnika jer možda baš vi budete među 50 sretnika koje ćemo nagraditi s 2 ulaznice. Natječaj traje do 07. veljače u 11:00 sati, a nagrađujemo svakog desetog prijavljenog.

Postanite dio Futsal 'ludnice' i požurite s prijavom - s dvije ulaznice za polufinale Futsala nagrađujemo 30 čitatelja, a obrazac za prijavu ispunite ovdje. Također, s dvije ulaznice za  finale Futsala nagrađujemo 20 čitatelja, a obrazac za prijavu se nalazi ovdje. Nakon završetka natječaja imena dobitnika ćete pronaći u podrubrici Nagradne igre.

Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vex2012 06.02.2012.

    haha, skužili ste

  • matori perverznjak 06.02.2012.

    aj kak se to može osvjojit,mislim zvuči nelogično,daj pročitajte još jednom taj članak

  • mrlinjo 06.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare